Parafarmacia Online. Especializada en naturopatía, aromaterapia, nutrición deportiva, homeopatía y medicamentos internacionales.

10 consells per reduir l’abdomen

10 consells per reduir l’abdomen.
Podem baixar de pes ràpidament certes parts del cos, però quan es tracta de baixar aquesta panxa que no ens deixa lluir la roba com voldríem, llavors el millor és recórrer a aquests consells per reduir l’abdomen.
Especialistes de Harvard detallen que encara que el greix subcutani és difícil d’eliminar, un bon estil de vida és la clau per aconseguir-ho. Txeca aquests tips.
Transforma el teu cos
1. Una dieta per aprimar ha de tenir pocs hidrats de carboni.
Aquests solen distendre l’abdomen (per exemple les patates, pastes, pa, arròs, entre d’altres). Reemplaceu-els per fruites i vegetals. També oblida’t d’aliments amb molt de greix, els fregits, dolços, refrescos i l’alcohol.
2. Evita passar gana, ja que en cas contrari tard o d’hora et donaràs un tip
Menja petites quantitats d’aliments sans i nutritius en un major nombre d’àpats diaris, així acceleres el metabolisme i emmagatzemares menys greix.
3. Abans de dinar, beu un got d’aigua.
Això ajuda a saciar la fam. De tant en tant pots ingerir proteïnes, ja que calmen la gana i atorguen nivells alts d’energia. Alguns aliments poden ser el iogurt descremat, gelatina light, o formatges sense greix.
4. Menja lentament
Mastega molt bé cada mos.
5. Digues sí a la fibra
Inclou en la teva alimentació diària aliments rics en fibra i perquè aquesta no s’instal·li en el teu estómac, beu dos litres d’aigua.
6. Realitza diàriament tres sèries de 10 abdominals
Tracta de fer-les a poc a poc, perquè siguin més efectives i cada setmana augmenta un seguit més. Si ets constant, notaràs la diferència.
7. Mou-te
Camina, balla o aprofita cada moment, cada pausa que es presenti per evitar el sedentarisme.
8. Dóna’t un massatge.
Fer algunes sessions de mesoteràpia per complementar els exercicis és una bona idea, ja que ajuden a treure l’adipositat instal·lada entre la pell i el múscul.
9. Fes exercicis de força
Fer abdominals amb pesos, t’ajudara a eliminar el greix de la panxa, destaquen els especialistes de Harvard.
10. Mai per sopar carbohidrats.
Aquests aliments afavoreixen l’acumulació de greix al voltant de la cintura i al ventre, a causa que el teu cos roman immòbil mentre dorms, i no hi ha manera de cremar les calories que consumeixes.

10 consells per reduir l'abdomen. Podem baixar de pes ràpidament certes parts del cos, però quan es tracta de baixar aquesta panxa que no ens deixa lluir la roba com voldríem, llavors el millor és recórrer a aquests consells per reduir l'abdomen.