Parafarmacia Online. Especializada en naturopatía, aromaterapia, nutrición deportiva, homeopatía y medicamentos internacionales.

Analisi de la Glucosa, el Colesterol i els Triglicèrids

Les anàlisis de glucosa, colesterol i triglicèrids són unes analítiques que poden realitzar-se a les farmàcies i que són fonamentals per prevenir problemes cardiovasculars. Per descomptat aquestes anàlisis poden realitzar-se a través d’una analítica completa en el teu centre mèdic però també hi ha la possibilitat de fer-los a la teva farmàcia de confiança, en aquest cas a Farmàcia Mitjavila Andorra. El més gran avantatge de decidir-te a fer aquestes anàlisis en una farmàcia en lloc d’en el teu centre mèdic és que no hauràs de fer llargues cues i tampoc et caldrà demanar hora.
Únicament has de personar-te a la farmàcia Mitjavila Andorra i demanar que se’t facin aquestes proves. El procediment és molt similar al que es fa en qualsevol centre mèdic: et farem una petita punció al dit per analitzar la teva sang. Per aquesta raó cal que vinguis en dejú a fer-te aquestes proves.
El segon avantatge de realitzar aquestes proves en una farmàcia és que no hauràs d’esperar pels resultats, ja que aquests se’t lliuren en el mateix moment en què fas la prova. Com pots observar hi ha bastants avantatges en fer aquestes anàlisis a la farmàcia Mitjavila. En fer-ho d’aquesta manera podràs portar un control exhaustiu dels teus nivells de glucosa, colesterol i triglicèrids per un preu bastant mòdic que sol estar al voltant dels deu euros.
Ara bé, potser t’estàs preguntant per què és important mantenir un control sobre aquests nivells en sang. Tenir uns nivells adequats de glucosa, colesterol i triglicèrids és una cosa molt important en la nostra salut. A través d’aquestes anàlisis podem saber si els nostres nivells en sang són els correctes i de no ser-ho podem corregir-los a través d’una dieta adequada i uns hàbits de vida saludables.
Glucosa, colesterol i triglicèrids: Tres paràmetres clau en la prevenció de les malalties cardiovasculars.

Les anàlisis de glucosa, colesterol i triglicèrids són unes analítiques que poden realitzar-se a les farmàcies i que són fonamentals per prevenir problemes cardiovasculars. Per descomptat aquestes anàlisis poden realitzar-se a través d'una analítica completa en el teu centre mèdic però també hi ha la possibilitat de fer-los a la teva farmàcia de confiança, en aquest cas a Farmàcia Mitjavila Andorra. El més gran avantatge de decidir-te a fer aquestes anàlisis en una farmàcia en lloc d'en el teu centre mèdic és que no hauràs de fer llargues cues i tampoc et caldrà demanar hora. Únicament has de personar-te a la farmàcia Mitjavila Andorra i demanar que se't facin aquestes proves. El procediment és molt similar al que es fa en qualsevol centre mèdic: et farem una petita punció al dit per analitzar la teva sang. Per aquesta raó cal que vinguis en dejú a fer-te aquestes proves. El segon avantatge de realitzar aquestes proves en una farmàcia és que no hauràs d'esperar pels resultats, ja que aquests se't lliuren en el mateix moment en què fas la prova. Com pots observar hi ha bastants avantatges en fer aquestes anàlisis a la farmàcia Mitjavila. En fer-ho d'aquesta manera podràs portar un control exhaustiu dels teus nivells de glucosa, colesterol i triglicèrids per un preu bastant mòdic que sol estar al voltant dels deu euros. Ara bé, potser t'estàs preguntant per què és important mantenir un control sobre aquests nivells en sang. Tenir uns nivells adequats de glucosa, colesterol i triglicèrids és una cosa molt important en la nostra salut. A través d'aquestes anàlisis podem saber si els nostres nivells en sang són els correctes i de no ser-ho podem corregir-los a través d'una dieta adequada i uns hàbits de vida saludables. Glucosa, colesterol i triglicèrids: Tres paràmetres clau en la prevenció de les malalties cardiovasculars