Parafarmacia Online. Especializada en naturopatía, aromaterapia, nutrición deportiva, homeopatía y medicamentos internacionales.

Andorra lidera el llistat de països europeus amb menor sobrepès

Andorra lidera el llistat de països europeus amb menor sobrepès Un estudi situa el Principat en el darrer lloc per nombre de llits disponibles a les instal·lacions sanitàries. La investigació, basada en informació extreta de les dades de l’Organització Mundial de la Salut (OMS), l’Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament (OCDE) o d’IndexMundi, entre altres fonts, destaca novament la qualitat de vida d’Andorra així com l’esperança dels seus habitants. Molt pel darrere de Malta, l’Estat europeu en què, amb un 29% de la població, més persones pateixen d’obesitat, Andorra se situa primera amb un 8,9% dels seus nacionals obesos. 
 
El percentatge d’obesitat és el més baix a nivell continental, però Andorra també lidera, segons l’informe, el llistat en què es parla del sobrepès. Si Malta era el país amb més persones malaltes d’obesitat, Islàndia té la major xifra de població que no arriba a l’infermetat però no té el pes que per complexió li pertoca: un 67,1% dels islandesos pateixen de sobrepès. No és un nombre baix, però Andorra lidera la llista de territoris amb menys sobrepès malgrat tenir un 35,7% dels residents amb aquest problema. Tanmateix, i juntament amb Suïssa, Andorra és dins l’espai europeu l’Estat en què més persones compten amb l’índex de massa corporal (IMC) indicat.

La investigació, basada en informació extreta de les dades de l’Organització Mundial de la Salut (OMS), l’Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament (OCDE) o d’IndexMundi, entre altres fonts, destaca novament la qualitat de vida d’Andorra així com l’esperança dels seus habitants. Molt pel darrere de Malta, l’Estat europeu en què, amb un 29% de la població, més persones pateixen d’obesitat, Andorra se situa primera amb un 8,9% dels seus nacionals obesos.    El percentatge d’obesitat és el més baix a nivell continental, però Andorra també lidera, segons l’informe, el llistat en què es parla del sobrepès. Si Malta era el país amb més persones malaltes d’obesitat, Islàndia té la major xifra de població que no arriba a l’infermetat però no té el pes que per complexió li pertoca: un 67,1% dels islandesos pateixen de sobrepès. No és un nombre baix, però Andorra lidera la llista de territoris amb menys sobrepès malgrat tenir un 35,7% dels residents amb aquest problema. Tanmateix, i juntament amb Suïssa, Andorra és dins l’espai europeu l’Estat en què més persones compten amb l’índex de massa corporal (IMC) indicat.