Parafarmacia Online. Especializada en naturopatía, aromaterapia, nutrición deportiva, homeopatía y medicamentos internacionales.

Gaudeix més de la teva vida sexual amb els gels de massatge i els lubricants de Durex

Fàcil d’usar, el lubricant íntim pot esdevenir un joc addicional del vostres jocs preliminars. Només cal col·locar una mica de gel a l’entrada de la vagina, anus o penis o fins i tot la joguina sexual just abans de la penetració i jugar amb els dits per estendre-la bé. Cura si ho utilitzes amb un preservatiu: massa quantitat farà que el làtex llisqui massa i pots perdre-ho.
Cada vegada més varietats
Com els preservatius, la selecció de lubricants íntims avui dia respon a totes les necessitats i satisfà totes les peticions. La majoria dels gels tenen una base d’aigua: no s’encanxen, no taquen, són inodores i es netegen amb facilitat. No obstant això, quant a la seva composició, no es poden utilitzar a la banyera o a la dutxa, ja que es dissolen amb l’aigua.
Per als jocs aquàtics és millor utilitzar els lubricants a base de silicona. Aquests posseeixen un poder lubricant més elevat i fins i tot es poden utilitzar com a oli per massatges a tot el cos
Per donar als teus jocs amorosos gust irresistible i més llaminer, juga amb els perfums. Nombroses marques proposen gel de colors i aromàtics, per carícies bucals més saboroses o per relacions sexuals més exòtiques. Maduixa, kiwi, préssec, caramel, gerd, xiclet, xocolata o fins fruita de la passió … Una varietat de vertigen. Els lubricants són comestibles, són fórmules sense sucre ni colorants i 100% compatibles amb els preservatius.

Fàcil d'usar, el lubricant íntim pot esdevenir un joc addicional del vostres jocs preliminars. Només cal col·locar una mica de gel a l'entrada de la vagina, anus o penis o fins i tot la joguina sexual just abans de la penetració i jugar amb els dits per estendre-la bé. Cura si ho utilitzes amb un preservatiu: massa quantitat farà que el làtex llisqui massa i pots perdre-ho. Cada vegada més varietats Com els preservatius, la selecció de lubricants íntims avui dia respon a totes les necessitats i satisfà totes les peticions. La majoria dels gels tenen una base d'aigua: no s'encanxen, no taquen, són inodores i es netegen amb facilitat. No obstant això, quant a la seva composició, no es poden utilitzar a la banyera o a la dutxa, ja que es dissolen amb l'aigua. Per als jocs aquàtics és millor utilitzar els lubricants a base de silicona. Aquests posseeixen un poder lubricant més elevat i fins i tot es poden utilitzar com a oli per massatges a tot el cos Per donar als teus jocs amorosos gust irresistible i més llaminer, juga amb els perfums. Nombroses marques proposen gel de colors i aromàtics, per carícies bucals més saboroses o per relacions sexuals més exòtiques. Maduixa, kiwi, préssec, caramel, gerd, xiclet, xocolata o fins fruita de la passió ... Una varietat de vertigen. Els lubricants són comestibles, són fórmules sense sucre ni colorants i 100% compatibles amb els preservatius.