Parafarmacia Online. Especializada en naturopatía, aromaterapia, nutrición deportiva, homeopatía y medicamentos internacionales.

Nutrició Esportiva

Nutrició Esportiva. Som especialistes en nutrició esportiva i apassionats de l’esport. Oferim un servei de nutrició integral per l’esportista.

¿Com treballem?
Rendiment Esportiu. Una bona preparació física sense una bona preparació nutricional mai aconseguirà el teu màxim rendiment.

Valoració personalitzada. Cada esportista és únic, per això totes les valoracions són individuals i personalitzades.

Seguiment presencial. Fem seguiment presencial i / o en línia de tots els esportistes.

Control de pes. Tant si has de guanyar pes com perdre’l, t’ajudarem a controlar el teu pes.

Suplementació Esportiva. Assessorem en la millor complementació esportiva, tant si l’adquiriu a la nostra Farmàcia com si teniu les vostres marques.

Estudi de Composició Corporal. Realitzem estudis de composició corporal, per tal d’assessorar i fer un bon seguiment de l’esportista.

Comptem amb els títols adequats per fer aquest assessorament amb la màxima professionalitat i eficàcia.

Nutrició Esportiva. Som especialistes en nutrició esportiva i apassionats de l'esport. Oferim un servei de nutrició integral per l'esportista. ¿Com treballem? Rendiment Esportiu Una bona preparació física sense una bona preparació nutricional mai aconseguirà el teu màxim rendiment. Valoració personalitzada. Cada esportista és únic, per això totes les valoracions són individuals i personalitzades. Seguiment presencial. Fem seguiment presencial i / o en línia de tots els esportistes. Control de pes. Tant si has de guanyar pes com perdre'l, t'ajudarem a controlar el teu pes. Suplementació Esportiva. Assessorem en la millor complementació esportiva, tant si l'adquiriu a la nostra Farmàcia com si teniu les vostres marques. Estudi de Composició Corporal. Realitzem estudis de composició corporal, per tal d'assessorar i fer un bon seguiment de l'esportista. Comptem amb els títols adequats per fer aquest assessorament amb la màxima professionalitat i eficàcia.