Parafarmacia Online. Especializada en naturopatía, aromaterapia, nutrición deportiva, homeopatía y medicamentos internacionales.

Seecare Bluewear ulleres de protecció dels efectes de la llum blava

Seecare Bluewear és una marca d’ulleres especials per a la protecció de la vista quan utilitzem pantalles d’ordinadors que emeten llums blaves, són ulleres desenvolupades per Medi-Vision. Ajudant a lluitar contra els efectes indesitjables de la llum blava, que emeten les pantalles, les ulleres Seecare Bluewear tenen un disseny elegant. El concepte, Seecare Bluewear té models per a adults i també per nens que podem protegir a tota la família.
Seecare Bluewear, un concepte clau en mà
Medi-Vision ofereix el concepte de Seecare, un concepte clau en mà que facilitarà la gestió del farmacèutic. Una pantalla que pot acomodar totes les referències en el rang, ulleres proveïdes amb el seu estoig individual, una bossa i un drapet que permeten un manteniment complet del producte.
• Filtra el 30% de la llum blava
• 100% protecció UV A i B
• Ulleres antiratllades, antireflectants i protegeixen de l’enlluernament.
• Higiene

Seecare Bluewear és una marca d'ulleres especials per a la protecció de la vista quan utilitzem pantalles d'ordinadors que emeten llums blaves, són ulleres desenvolupades per Medi-Vision. Ajudant a lluitar contra els efectes indesitjables de la llum blava, que emeten les pantalles, Seecare Bluewear té un disseny elegant.