Parafarmacia Online. Especializada en naturopatía, aromaterapia, nutrición deportiva, homeopatía y medicamentos internacionales.

TINGUEM CURA DE LA PELL PER A MANTENIR-LA MÉS SANA

El laboratori farmacèutic Laroche Posay ens il·lustra sobre 10 punts a tenir en compte per a tenir cura de la nostra pell en el seu article; “Reglas de Oro, 10 consejos sobre cómo cuidar la piel de tu cuerpo”

El laboratori farmacèutic Laroche Posay ens il·lustra sobre 10 punts a tenir en compte per a tenir cura de la nostra pell en el seu article; “Reglas de Oro, 10 consejos sobre cómo cuidar la piel de tu cuerpo” Utilitzar un sabó suau. Si fem servir productes massa forts, la pell pot tornar-se molt seca i sentir-se molesta. Es recomana utilitzar sabons rics en lípids. Protegir la pell del sol. No ens hem d’exposar mai al sol sense protecció. I cal que ens apliquem crema solar d’acord amb el nostre tipus de pell. Tampoc és recomanable exposar-nos al sol durant les hores més caloroses del dia, de 12 a 13 h. Dutxa abans que banyera. El bany tendeix a deshidratar la pell. L’aigua ens anirà millor si és tèbia que no pas calenta. Assecar amb cura la pell. Assecar la pell donant suaus tocs, no fregant-la de forma agressiva. Hidratació. Cal adquirir un hàbit d’hidratació de la pell, fent servir una crema adequada a com sigui la nostra. Tal i com diuen a l’article esmentat, “amb això ajudaràs a reparar la pel·lícula hidra lipídica que cobreix l’epidermis”. Si fa fred, abrigar-se bé. Durant els mesos d’hivern la pell es torna especialment sensible, per això ens pot semblar que la tenim més tensa i ens cou de vegades. Dieta saludable. La dieta saludable i equilibrada ajuda a lluir una pell més maca. Es recomana menjar 5 peces de fruita i verdura al dia. Descansar bé. La pell es ressent si no descansem prou bé. Cadascú necessita unes hores de són per a estar i sentir-se saludable, en un marge temporal que sol estar entre 7 i 9 hores. No fumar. Fumar tabac és molt nociu per la pell. Treu brillantor al cutis i fa que tinguem un aspecte més envellit cada dia que passa.

Utilitzar un sabó suau. Si fem servir productes massa forts, la pell pot tornar-se molt seca i sentir-se molesta. Es recomana utilitzar sabons rics en lípids.

Protegir la pell del sol. No ens hem d’exposar mai al sol sense protecció. I cal que ens apliquem crema solar d’acord amb el nostre tipus de pell. Tampoc és recomanable exposar-nos al sol durant les hores més caloroses del dia, de 12 a 13 h.

Dutxa abans que banyera. El bany tendeix a deshidratar la pell. L’aigua ens anirà millor si és tèbia que no pas calenta.

Assecar amb cura la pell. Assecar la pell donant suaus tocs, no fregant-la de forma agressiva.

Hidratació. Cal adquirir un hàbit d’hidratació de la pell, fent servir una crema adequada a com sigui la nostra. Tal i com diuen a l’article esmentat, “amb això ajudaràs a reparar la pel·lícula hidra lipídica que cobreix l’epidermis”.

Si fa fred, abrigar-se bé. Durant els mesos d’hivern la pell es torna especialment sensible, per això ens pot semblar que la tenim més tensa i ens cou de vegades.

Dieta saludable. La dieta saludable i equilibrada ajuda a lluir una pell més maca. Es recomana menjar 5 peces de fruita i verdura al dia.

Descansar bé. La pell es ressent si no descansem prou bé. Cadascú necessita unes hores de són per a estar i sentir-se saludable, en un marge temporal que sol estar entre 7 i 9 hores.

No fumar. Fumar tabac és molt nociu per la pell. Treu brillantor al cutis i fa que tinguem un aspecte més envellit cada dia que passa.

 

Tinguem cura de la pell per a mantenir-la més sana