Parafarmacia Online. Especializada en naturopatía, aromaterapia, nutrición deportiva, homeopatía y medicamentos internacionales.

Un estudi de la Universitat de Tecnologia i Disseny de Singapur afirma que la pandèmia a Andorra acabarà el 3 de juny

Un estudi de la Universitat de Tecnologia i Disseny de Singapur afirma que la pandèmia a Andorra acabarà el 3 de juny

Un estudi de la Universitat de Tecnologia i Disseny de Singapur afirma que la pandèmia a Andorra acabarà el 3 de juny. L’informe detalla que l’1 de maig l’emergència sanitària al país estarà resolta en un 97% i que el 13 del mateix mes ja ho farà al 99%. L’estimació es basa en el model i en les dades del cicle de vida de la pandèmia i les dates de predicció d’aquesta amb l’objectiu de «reduir l’ansietat i preparar la mentalitat de tots nosaltres» per a les properes fases de l’evolució de l’epidèmia. El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, ha valorat aquest informe i ha manifestat que es tracta d’un estudi matemàtic que es basa en la situació derivada de la gestió de l’epidèmia «però no pot preveure que hi hagi un increment de contactes» i que apunta una data «probable amb les dades que hem donat fins ara». I ha precisat que «si canviem d’actitud» com pot succeir per les excepcions que s’estan desenvolupant aquesta previsió canviarà reiterant que el virus encara hi és i que considera que és un estudi matemàtic amb poc valor epidemiològic. 
La universitat afirma que aquest seguiment permetrà «les decisions i la planificació dels governs i empreses» i complementa la informació amb taules i gràfics que s’actualitza en funció de l’evolució dels casos, tot i que puntualitza que la predicció «està condicionada per la qualitat de les dades». Pel que fa als països veïns, l’estudi assegura que la finalització completa de la pandèmia serà el 7 d’agost a Espanya, mentre que a França es farà dos dies abans, el 5 d’agost.

https://www.diariandorra.ad/noticies/nacional/2020/04/27/un_estudi_preveu_que_crisi_andorra_acabi_juny_160270_1125.html